Lucky Charmed Dragonskin

En grön sminkning dedikerad till Depression Awareness Month.Lucky charmed på inre delen av ögonlocket, golden olive i mitten och dragonskin på yttre delen samt i globlinjen. Chance från MAD är den kallare gröna skuggan i inre ögonvrån och som löper längs med brynbenet. Till sist är det Nijiro som highlighter.
Det var en vecka sen jag gjorde den här sminkningen så jag minns inte vilken bas jag använde... High tech lighter Platina ifrån MUS gissar jag på.Jag blev nöjd med den här sminkningen, den ger ett intressant djup åt ögonen. Sen är det en trevlig harmoni mellan Dragonskin och Lucky Charmed.Sheer Lip Shine från Body Shop i färgen 05 på läpparna. Vilket rouge det är minns jag inte.

Den här bilden får vara med bara för att jag tycker att kompositionen blev cool.

Kommentarer
Postat av: Emma P

Väldigt fin sminkning! Lucky charmed är från Fyrinnae va? för isf har jag den. Påminner om Centaur, men Centaur är strået vassare...

2010-10-12 @ 06:51:26
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Otroligt snyggt!

2010-10-24 @ 12:27:30
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Emma: Tack! :) Ja precis, den är från Fyrinnae. Knasigt att jag glömde skriva det.Sminkan: Tusen tack!

2010-10-31 @ 12:34:42
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag måste säga att jag verkligen gillar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-20 @ 09:52:00
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Isabell

Oj, tusen tack!

Det kanske är blogg.se som inte är progressiva nog att ha just den funktionen, men man kan prenumerera genom att trycka på RSS-symbolen. :)

2011-07-20 @ 12:08:57
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0