Antique Yellow Luxe.

Dagens!

Först ut är basen, vilket är ELF's alldeles utmärkta mineralprimer. På inre delen av locket packade jag på med den senapsgula Antique Yellow från Pure Luxe. På yttre delen ligger röda Distant (MUC). I globlinjen började jag därefter sudda in Luxe (PL) och Oh the humanity vilket nedfall den gav! Helt galet! Marshmallow Puffs från Fyrinnae som highlighter.
För ovanlighetens skull valde jag att inte markera övre fransraden och blötte istället en pensel, doppade den i Blackstar Gold (MUC) och målade längs undre fransraden. Lash Blast på fransarna och penna från Rimmel på brynen.Spiced Pumpkin (PL) på kinderna och ett nudigt läppglans från ELF i färgen Goddess. Trevlig lördag på er! Eftersom det är sommar och sol ska jag och herrn vara regelrätta och grilla ikväll!

Smug.

Det här är en festmejk från i torsdags, som det tyvärr inte blev några bra bilder på.ELF's primer som bas och sedan den rosalila Smug från Pure Luxe på inre delen av ögonlocket. Efter Smug blev det bara skuggor från Fyrinnae. På yttre delen applicerade jag Twinkle Twinkle Little Bat och i globlinjen suddades en aning av Parental Advisory in. Till slut fick Polar Bear löpa från inre ögonvrån och längs med brynbenet. Övre fransraden markerades med en kackig eyeliner från Lumene Youth Code och längs undre fransraden målade jag först en linje med en lila kajal från Yves Rocher och fixerade den sedan med Parental Advisory. Mascara och bryn - klart.Jag tvättade bort den här mejken direkt efter att jag dokumenterat den.  Men här syns det lite hur Smug skuftar mellan lila och rosa. Skitsnyggt tycker jag!

Paket från Pure Luxe.

I tisdags damp det ner ett gult kuvert från Pure Luxe. Däri gömde det sig tio smårpover varav sju var ögonskuggor och tre concealers.
Concealerna är av färgkorrigerande modell, alltså en grön för att täcka rött, en gul för mörka ringar och en aprikos som också ska täcka mörka ringar... Jag tänker undersöka vilken som funkar bäst.
Nu tänker jag däremot bara visa upp skuggorna. Ögonskuggor är alltid roligast.

OBS!!! BILDSPAM!!VenomSom namnet antyder är det en giftigt äppelgrön skugga.

LuxeEn maffigt chokladbrun skugga med guld och bronsskimmer.

AspEn guldbrun skugga med en något rosa underton. Omöjlig att fota!

HarmonyEn mellanbrun skugga med en antydan av burgundy i sig.

Antique YellowEn skugga som påminner om Half-elf Hottie från Fyrinnae. Något brunare och "krämigare" dock.

SmugEn rosa/lila duochrome.

TickleEtt mellanting av hallon och aprikos. En aprikostonad hallon rentav.

På rak arm kan jag säga att pigmenteringen är ojämn mellan dessa skuggor. Antique Yellow, Tickle, Luxe och Harmony är godkända. Venom och Smug är mycket blygare på huden. Asps skimmer flyger bort när man packar på med den och det som stannar kvar är brunt/taupe. Men men, vi får se.


RSS 2.0