En torsdagsmejk.

Jag slänger upp en till FOTD idag, en som jag gjorde förra torsdagen. Jag har inte lagt upp den än för att mitt bildredigeringsprogram har muppat sig varje gång jag har försökt fixa till bilderna... Vilket har gjort att jag har glömt vilka skuggor mm som jag har använt! Men jag kan ju gissa.Jag var rätt nöjd med den här mejken minns jag. Basen var NYX vita jumbopenna. På inre delen av locket var det nog Princess från MUC och på yttre delen packade jag på ordentligt med Twinkle twinkle little bat (naww!) från Fyrrinae. Jag kan eventuellt sotat in lite svart eller en mörkare lila i V:et, hm.... vad irriterande att jag inte minns!På läpparna hade jag Ice Princess, ett ganska skirt rosa gloss med mycket skimmer från NYX.

Sea Chance.

Hey hey, long time no see. Jag sitter hemma och pluggar idag för imorgon är det tenta. Hurra.
Det sporadiska uppdaterandet skyller jag på att jag känt mig rätt vissen, uttråkad och omotiverad de senaste två-tre veckorna. Jag håller tappert tummarna för att tågan ska komma tillbaka snart!

Idag ville jag vara mest grön och lite blå.På en bas av NYX vita jumbopenna applicerade jag den ljusgröna och skimriga skuggan Chance från MAD över hela ögonlocket och en bit upp på brynbenet. Egentligen tänkte jag att det räckte så. Det var kanske endimensionellt med bara en skugga men ändå fint. Jaja, tänkte jag och slängde på lite av den bedövande vackra Sea från MUC på yttre delen av locket. Men det syns ju inte här...
Längs övre fransraden drog jag en linje med en blå skräpkajal från NYX. Den är för hård och ger ifrån sig inte särskilt mycket färg. Ingen hit alltså. Brynpenna från Rimmel och ny mascara Lashblast från Covergirl på fransarna - klart.Glad Isabell! Ljusrosa Friendly från FACE på kinderna och ett rosa liplustre från Fyrinnae i färgen Pink Guitar.Trevlig tisdag!

RSS 2.0