Black Bean Turquoise

Hej igen. Min mun har deformerats av munsår och sprickor så därför har jag inte varit särskilt tänd på att fota mig de senaste veckorna. Det är samma visa varje år när temperaturen sjunker.
Idag tänker jag i alla fall bjuda på ögon. Dagens smink är lagd på en svart bas, något som är helt nytt för mig. Och jag älskar det! Svart bas ska jag absolut fortsätta experimentera med.Först grundade jag med en primer från ELF och ovanpå den smetade jag på Black Bean, en svart jumbopenna från NYX. På inre delen av locket lade jag Memory, en kall guldskugga från Tikei. På yttre delen ligger Turquoise, en lös skugga från NYX. Turquoise är förpackad i en försmädlig burk som är omöjlig att hantera. På brynbenet duttade jag på lite av vackra Anemone från Fyrinnae, men det syns knappast på bilderna. Eyelinern längs med övre fransraden är från Lumene Youth Code och kajalen längs med undre fransraden är en turkos penna från Viva la Diva. Ögonbrynen är ifyllda med en matt brun skugga som också är från Viva la Diva. Doll Eye Mascara från NYX.
Lucky Charmed Dragonskin

En grön sminkning dedikerad till Depression Awareness Month.Lucky charmed på inre delen av ögonlocket, golden olive i mitten och dragonskin på yttre delen samt i globlinjen. Chance från MAD är den kallare gröna skuggan i inre ögonvrån och som löper längs med brynbenet. Till sist är det Nijiro som highlighter.
Det var en vecka sen jag gjorde den här sminkningen så jag minns inte vilken bas jag använde... High tech lighter Platina ifrån MUS gissar jag på.Jag blev nöjd med den här sminkningen, den ger ett intressant djup åt ögonen. Sen är det en trevlig harmoni mellan Dragonskin och Lucky Charmed.Sheer Lip Shine från Body Shop i färgen 05 på läpparna. Vilket rouge det är minns jag inte.

Den här bilden får vara med bara för att jag tycker att kompositionen blev cool.

Glögg.

I sin årliga julkollektion kommer Lush i år släppa en duschgel med glöggdoft! Helt genialiskt i mina ögon!Alltså, jag är helt salig. Jag ÄLSKAR glögg så jag måste bara ha den här dushgelen. Det måste ju vara helt ljuvligt att vakna till en glöggdusch varje morgon!


NYX Round Lipstick Very Berry

Nu snackar vi vampigt!Very Berry är ett mörkt plommonfärgat läppstift med mycket brunt i sig. Jag har flera av dessa läppstift från NYX och de sitter alla i 3-4 timmar på mig. Den här färgen kommer också sitta kvar efter att själva stiftet är borta. Det kommer lämna ett "stain", i brist på vettig översättning.
Jag gillar formulan på de här stiften; de är mjuka, krämiga och torkar inte ut mina läppar särskilt mycket. Jag köper mina snorbillig från eBay.

Body Shop Sheer Lip Shine 05

Eftersom det har blivit höst är den rådande läppistrenden att måla läpparna med mörkare färger. Det är så jag har uppfattat det i vilket fall, och därför har jag samlat på mig en bunt läppstift i mörkare toner. Man vill ju vara trendig, liksom. Jag tänkte därför visa upp den arsenal med vinröda och plommonfärgade läppstift och läppglans jag har samlat på mig.
Först ut är ett skirt läppstift från Body Shop.Färgen är nästan perfekt i mina ögon, en halvmörk varm plommonfärg med lite skimmer. Lovely. Stiftet är mjukt och skönt på läpparna och sitter i 2-3 timmar. Som ni kanske ser på bilden är tyvärr applikationen problematisk, jag tycker att det är väldigt svårt att få det jämnt och fint på läpparna. Jag har provat att applicera det som vanligt, blottat av och sedan applicerat ett lager till och med läppensel men det blir alltid lite ojämnt. Det är så himla synd för jag gillar verkligen färgen. Antagligen kommer jag inte införskaffa fler av dessa läppstift.

Kajalen är Heather från Isadora.

RSS 2.0