Two faced.

Hurra, en sminkning! Dagens sminkning är lite bisarr, eftersom jag bara har ett ögonbryn. Jag blev nämligen avbruten när jag stod och fyllde i mitt ena bryn, men tänkte då att jag kunde visa hur mina icke-bryn ser ut när de är nakna. De är dessutom ovanligt buskiga nu eftersom jag försöker få dem att växa ut. Jag vill ha tjocka bryn igen!På en bas av MUS High Tech Lighter "Platina" packade jag på med ljuslila "Paradox" från Tikei på inre delen av ögonlocket. Paradox är en matt skugga som är dammig av sig. På yttre delen applicerade jag försiktigt den knalligt lila skimmerskuggan "Parental Advisory" från Fyrinnae. Jag blendade in den längs globlinjen och en bit upp på brynbenet. På brynbenet blendade jag även in "Purple" en Ultra Pearl Mania från NYX. Purple är en jättefin varm lila med mycket rosa i sig, tyvärr har den dålig pigmentering. Under ögonbrynet suddade jag in "Marshmallow Puffs", en matt vit skugga från Fyrinnae, med en fluffig borste för att dämpa de två skuggorna jag lagt på brynbenet. Under ögat suddade jag in en annan Ultra Pearl Mania; True Purple. Pigmenteringen är lika usel på denna skugga.
Eyelinern är en svart från L'oreal, mascaran är NYX Doll Eye Mascara. Ena brynet är målat med Rimmel's brynpenna i "Hazel".

Tanken är att jag ska ta mig till en affär idag, så en bra början vore att fylla i den andra brynet innan stiger utanför dörren.

Övrig kuriosa: Imorgon börjar jag en ny kurs med en ny klass. Iiiih, läskigt!

Kommentarer
Postat av: Emma P

Så himla fin sminkning, du ser verkligen fräsch ut!

2011-01-29 @ 11:48:52
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Lite kul att du målat ena brynet förresten. Det gör verkligen jätteskillnad:)

2011-01-29 @ 11:49:17
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Tack :)

Haha, visst ser det galet ut? Usch, vad jag är trött på att trixa med brynen...

2011-01-29 @ 12:10:12
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Åh, så snygg lila! Jag älskade den här makeupen! Som vår i koncentrat!

2011-02-12 @ 08:50:25
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Apropå brynen så är det rätt coolt för det blir två helt olika makeuper beroende på om brynet är ifyllt eller ej, och båda är snygga men på olika sätt, liksom.

2011-02-12 @ 08:51:56
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Tack! :)

Ja, det ser lite knäppt ut men visst, jag tycker att mörka och sotiga sminkningar kan bli riktigt effektfulla med nakna bryn!

2011-02-12 @ 09:38:00
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0