Space Baby Beluga.

Idag är vi helt insnöade. Hela Stockholm är insnöat och infrastrukturen är lamslagen. Jag tänkte därför att en isig sminkning vore passande.Basen är en Paint från MAC i nyansen Bare Canvas. På inre delen av locket ligger den duvgrå Baby Beluga (Fyrinnae). Jag har haft Baby Beluga i säkert ett år, men knappt använt den för att den ser så intetsägande ut i burken. Vad jag blev överraskad av nu när jag applicerade den på locket är att i den gömmer sig en otroligt sött regnbågsskimmer! Det är supersubtilt så det syns inte på bilderna tyvärr.
På yttre delen suddade jag in Space från NYX och längs med brynbenet blendades Anemone från Fyrinnae. Anemone är underbart vacker sjöskummig färg med guldskimmer. Under brynet applicerades en isigt vit skugga från Yves Rocher.
Under ögat målade jag en linje med kajalpennan Atlantic från Isadora. Den svarta eyelinern är från Lumene Youth Code och mascaran är från Yves Rocher.  Brynen är ifyllda med brynskygga från H&M.Min foundation är Lift & Luminate från No7, som ser väldigt orange ut. Kinderna är prydda med Friendly från FACE och sist potglosset Alert på läpparna, som också är från FACE.
Håret är rufsigt, som det så ofta är.
Kommentarer
Postat av: Sminkan

Så jäkla snyggt! Och vilket bra namn på den!

2011-02-12 @ 08:49:15
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Hehe, tackar!

2011-02-12 @ 09:33:50
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Emma P

Det ser isigt ut. isigt och fint...

2011-02-13 @ 21:14:24
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Ja, jag kände att det passade. Tack!

2011-02-14 @ 01:10:00
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0