Nude Tapir.

Vi ska på födelsedagskalas hos mor och far idag vilket fordras en neutral sminkning. Jag har varit inne på neutrala eller jordiga sminkningar som sedan bryts av med ett markant färgstänk. Härom dagen exempelvis hade jag bruna skuggor på ögonlocket och ett knallturkost streck under ögonen. Älskar sånt för tillfället.Som bas använde jag först en primer från Lumene och ovanpå den applicerades High Tech Lighter i Platina från MUS. Anledningen till detta underlag är att Platina som är en väldigt klistrig bas ger mig färgintensiteten jag vill ha, men att använda den ensam som bas funkar inte för mig eftersom den creasar efter en knapp timme. Därför använder jag Lumene's primer, som är väldigt torr, under Platina för att den inte ska creasa.
Först applicerade jag Mocha från NYX på yttre delen av locket och en bra bit upp på brynbenet med en fluffig borste. Istället för att blenda den på det konventionella viset (som en vindrutetorkare) duttade jag dit den. Om man blendar fram och tillbaka sprider sig skuggan mer och det ville jag inte. I globlinjen och på yttre delen av ögonlocket suddade jag in vinröda/purpurfärgade Tapir från Fyrinnae. Slutligen applicerades Nude från NYX på hela inre delen av locket. Ingen highlighter.
Brynen är ifyllda med en svart och en brun skugga, mascaran är från Yves Rocher och eyelinern är Lineur Intense(?) från L'oreal.Passion från MUS på kinderna och Lap of Luxury lipglass från MAC på läpparna (och en bit utanför...).

Kommentarer
Postat av: Honi

Jättesnyggt! :) Diskret men ändå med lite pow!

2011-02-19 @ 21:28:29
URL: http://honi.blogg.se/
Postat av: Isabell

Tack! :)

2011-02-19 @ 21:34:55
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Emma P

Mycket snyggt och klädsamt! Neutralt är ju inte lika med tråkigt, jag vill bara inte ha det jämt. Var också superneutral igår...

2011-02-20 @ 18:56:06
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Tackar! Jag föredrar nog färgglatt egentligen. Neutrala och minimala sminkningar är ju det man ser överallt hela tiden...

2011-02-20 @ 19:14:53
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Emma P

Jo sant, men variation är bra...

2011-02-27 @ 20:52:45
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: FITspiration - in(fit)spireras till ett smalare liv

Vill du gå ner i vikt, börja träna eller bara skaffa ett hälsosamt liv? Känner du även att viljan finns men att motivationen tryter gång på gång?http://fitspiration.blogg.se är en ny blogg som endast postar motiverande och inspirerande bilder, träningstips och massa annat för att få dig att nå dina mål!:)

2011-12-13 @ 12:06:34
URL: http://fitspiration.blogg.se/
Postat av: Isabell

Wow, tack för antydan om att jag har ett ohälsosamt liv. Men du är ju bara ett spam, du kan inte ta illa upp ifall jag skulle förolämpa dig. Det är tråkigt.

2011-12-13 @ 13:39:34
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0