Sea Chance.

Hey hey, long time no see. Jag sitter hemma och pluggar idag för imorgon är det tenta. Hurra.
Det sporadiska uppdaterandet skyller jag på att jag känt mig rätt vissen, uttråkad och omotiverad de senaste två-tre veckorna. Jag håller tappert tummarna för att tågan ska komma tillbaka snart!

Idag ville jag vara mest grön och lite blå.På en bas av NYX vita jumbopenna applicerade jag den ljusgröna och skimriga skuggan Chance från MAD över hela ögonlocket och en bit upp på brynbenet. Egentligen tänkte jag att det räckte så. Det var kanske endimensionellt med bara en skugga men ändå fint. Jaja, tänkte jag och slängde på lite av den bedövande vackra Sea från MUC på yttre delen av locket. Men det syns ju inte här...
Längs övre fransraden drog jag en linje med en blå skräpkajal från NYX. Den är för hård och ger ifrån sig inte särskilt mycket färg. Ingen hit alltså. Brynpenna från Rimmel och ny mascara Lashblast från Covergirl på fransarna - klart.Glad Isabell! Ljusrosa Friendly från FACE på kinderna och ett rosa liplustre från Fyrinnae i färgen Pink Guitar.Trevlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: Emma P

Snygg sminkning, grönt är alltid läckert! Du ser himla fräsch och fin ut här dessutom. Det gör du iofs alltid, men lite extra här tyckte jag.

2010-05-05 @ 14:20:22
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Ah, tusen tack! Det kanske beror på de där tio minuterna jag satt i solen häromdagen ;)

2010-05-05 @ 14:28:04
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0