To the Beach.

Sådär. Nu har jag avklarat en period av galet mycket jobb och plugg och finansiell kris. Jag känner mig som en zombie som kravlar upp från underjorden! Vilket är väldigt passande eftersom det är Stockholm Zombie Walk idag. Stockholms gator kommer invaderas av zombies, hurra!

Det här är en några veckor gammal sminkning som var inspirerad av MAC's sommarkollektion To the Beach. Jag använde, i mina ögon, två rätt okej dupes av ögonskuggorna Sweet & Punchy och Firecracker, som ingår i kollektionen.Särskilt märkvärdig är den inte. På en bas av Lumenes ögonprimer packade jag på med Chance från MAD på inre delen av ögonlocket. På yttre delen applicerade jag först Melty från Fyrinnae och förstärkte sedan globlinjen med rouget Lush från MUS. Lush är korall/orange och kraftigt pigmenterad, duger alldeles utmärkt som ögonskugga.
Ja, det var väl det. Mascara och ögonbryn.Vette sjutton vad jag hade på läpparna. Något rosa ser det ju ut att vara ;D


Kommentarer
Postat av: Sminkan

Rosa och grönt är alltid en så fräsch kombination!

2010-06-12 @ 15:50:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

Ja, och somrigt!

2010-06-12 @ 16:07:18
URL: http://plutodrive.blogg.se/
Postat av: Emma P

Väldigt fin och somrig sminkning, jag älskar ju, som du nog vet, rosa och grönt ihop. Och vad kul att du är tillbaka på bloggen!:)

2010-06-13 @ 12:33:44
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Isabell

I'm back ;D

Ja, rosa och grönt är en hejarkombination! Egentligen är det korall/orange och grönt här, men det ser ju faktiskt väldigt rosa ut på bilderna!

2010-06-13 @ 13:57:05
URL: http://plutodrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0